Hem   Beställa   Info   Kontakta oss   Carefore.se  
 
Bildgalleri
 
Care Fore Pig
   
Klicka för att se större bild. Öppnas i nytt fönster Klicka för att se större bild. Öppnas i nytt fönster Klicka för att se större bild. Öppnas i nytt fönster Klicka för att se större bild. Öppnas i nytt fönster Klicka för att se större bild. Öppnas i nytt fönster Klicka för att se större bild. Öppnas i nytt fönster


 

 

Torsdag 10 mars

Använd skulderskydd till gyltor och suggor
- minska problem med skuldersår nu!

Företaget Care Fore Pig Europa AB har utvecklat ett skulderskydd till digivande gyltor och suggor. Västen är gjord av ett tryckavlastande material och har ett yttertyg av starkaste sort. Tillsammans med Bollerups Lantbruksinstitut, Håkan Svensson, har produkten testats det senaste året med positivt resultat. Från Bollerups Lantbruksinstitut säger man att gyltorna och suggorna trivs med bältet på sig. Materialet är behagligt mot huden och skyddet sitter bra. Det är enkelt att sätta på och regleras med spännen på ryggen.
För de gyltor/suggor som redan har sår finns lösa självhäftande fickor för kompresser på insidan av bältet.
skulderskydd
Det tryckavlastande AD-materialet används även inom sjukvården med då i en tunnare variant. Man gör bland annat madrasser för långtidssjuka personer för att förhindra att liggsår uppstår ocrh för att påskynda läkning av sår.
skulderskydd2
Materialet ha en sorts ventilerande funktion genom att det för bort varmluft och fukt ut ur cellerna och tar in ny luft. Det skyddar mot värme och kyla. Det ökar cirkulationen och påskyndar därmed läkning av skador.
De material som används är av högsta kvalitet och gjorda för ändamålet. Meningen är att det ska hålla för en lång tid. Det går att tvätta i 60 grader och självtorkar snabbt. Det finns inga kemiska eller andra hälsovådliga ämnen i materialet.
skulderskydd3

 

 

Beställa

Pris Bälte:                     760 kr
Pris Fickor:                   24 kr/st           
Leveranstid:                 1-3 veckor

Moms och postförskott/frakt tillkommer.
Vid beställning av 10 st eller mer, begär offert.

Beställ >>>

 
Referens
 
Skulderskyddet är utprovat och
testat på gyltor och suggor med mycket goda resultat på
Bollerups Lantbruksinstitut.

Referens Håkan Svensson,
0708-385031.
hakan_solvalla@hotmail.com